Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

365 dni

365 Days
Film, 2020, 114 minuten
365 dni
Een vrouw wordt het slachtoffer van een dominante maffiabaas, die haar gevangen houdt. Ze krijgt één jaar om verliefd op hem te worden.
De film 365 dni is uitgebracht in 2020 en duurt 114 minuten. Dit erotische drama is gebaseerd op de bestseller '365 dni' van schrijfster Blanka Lipinska. Geschikt voor 16 jaar en ouder. 365 dni is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

365 dni op IMDB

Score: 3,8 van de 10

Massimo is a member of the Sicilian Mafia family and Laura is a sales director. She does not expect that on a trip to Sicily trying to save her relationship, Massimo will kidnap her and give her 365 days to fall in love with him.

Acteurs in 365 dni

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals 365 dni

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.
Narvik
Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.