Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

365 dni

365 Days
Film, 2020, 114 minuten
365 dni
Een vrouw wordt het slachtoffer van een dominante maffiabaas, die haar gevangen houdt. Ze krijgt één jaar om verliefd op hem te worden.
De film 365 dni is uitgebracht in 2020 en duurt 114 minuten. Dit erotische drama is gebaseerd op de bestseller '365 dni' van schrijfster Blanka Lipinska. Geschikt voor 16 jaar en ouder. 365 dni is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

365 dni op IMDB

Score: 3,8 van de 10

Massimo is a member of the Sicilian Mafia family and Laura is a sales director. She does not expect that on a trip to Sicily trying to save her relationship, Massimo will kidnap her and give her 365 days to fall in love with him.

Acteurs in 365 dni

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals 365 dni

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Kill Me If You Dare
Een winnend lot heeft grote gevolgen voor een getrouwd stel: ze bedenken allebei een plan om elkaar te vermoorden voor het prijzengeld.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.