Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Suits

Black Really Suits You
Tv-serie, 2019, 1.059.464 beoordelingen
Suits
Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.
De tv-serie Suits is uitgebracht in 2019. Gabriel Macht en Patrick J. Adams vertolken de hoofdrol in deze Amerikaanse dramaserie van Aaron Korsh. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suits op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Elke ochtend verlaat Cobra haar ouderlijk huis gesluierd. Ze is ze gewend om zich in een café om te kleden voordat ze naar haar werk gaat. Haar vader, Moncef, wil haar uithuwelijken. Cobra wil echter kiezen. Op een dag verrast een vriend van het gezin haar in charmant gezelschap ...

Suits op IMDB

Score: 9 van de 10

On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers.

Trailer

Acteurs in Suits

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Suits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.