Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Take Me High

Film, 1973, 90 minuten
Take Me High
Een bankier verhuist voor zijn werk naar Birmingham en wordt verliefd op de eigenares van een restaurant in moeilijkheden. Samen zetten ze een nieuwe zaak op.
De film Take Me High is uitgebracht in 1973 en duurt 90 minuten. Popzanger en liedjesschrijver Cliff Richard speelt de hoofdrol in deze comedy. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Take Me High

Regisseur

Meer zoals Take Me High

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.