Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Viking Wolf

Film, 2022, 98 minuten
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
De film Viking Wolf is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 98 minuten. Elli Müller Osborne ('Royalteen') en Liv Mjönes ('Midsommar') spelen in deze bloedstollende thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Viking Wolf is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Viking Wolf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Viking Wolf

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
Don't Let Go
Als rechercheur Jack Radcliff een telefoontje krijgt van zijn overleden nichtje, leidt dit tot een race tegen de klok om te voorkomen dat ze wordt vermoord.
Noise
Een man verhuist met zijn gezin naar de plek waar hij is opgegroeid. Als hij een oud ongeval onderzoekt waarbij zijn vader betrokken was, komen duistere familiegeheimen boven.
In His Shadow
Na de dood van hun vader staan twee halfbroers tegenover elkaar in een escalerend conflict met tragische gevolgen.
Two Hours to Kill
Nadat er een seriemoordenaar is gesignaleerd, ondervraagt een volhardende journalist reizigers op het plaatselijke treinstation. Hij ontdekt een verrassend moordcomplot.