Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Viking Wolf

Film, 2022, 98 minuten
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
De film Viking Wolf is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 98 minuten. Elli Müller Osborne ('Royalteen') en Liv Mjönes ('Midsommar') spelen in deze bloedstollende thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Viking Wolf is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Viking Wolf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Viking Wolf

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Midtsommernatt
Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
Disquiet
Een tech-ondernemer ontwaakt na een auto-ongeluk in een verlaten ziekenhuis, waar hij nachtmerrieachtige visioenen en een angstaanjagende nieuwe realiteit ervaart.
Baby Ruby
Het strakke leven van een influencer komt op zijn kop te staan als ze moeder wordt. Ze wordt zich bewust van een duister complot waarvan haar baby het middelpunt is.
Das Boot: Director's Cut
Deze spannende, dramatische film, die werd genomineerd voor zes Oscars, volgt de beproevingen van de bemanning van een Duitse U-boot tijdens WOII.