Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

3 Body Problem

Tv-serie, 2024
3 Body Problem
Vijf briljante vrienden doen schokkende ontdekkingen over verschillende continenten en decennia terwijl de natuurwetten zich ontrafelen en de mensheid wordt bedreigd.
De tv-serie 3 Body Problem is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 16 jaar en ouder. 3 Body Problem is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hersenbrekend, Intellectueel, Fantasierijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 3 Body Problem

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals 3 Body Problem

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Midtsommernatt
Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.