Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Always Be My Maybe

Film, 2019, 102 minuten
Always Be My Maybe
15 jaar later voelen de beroemde chef-kok Sasha en de lokale muzikant Marcus zich nog steeds tot elkaar aangetrokken. Maar aanpassen aan elkaars wereld gaat moeizaam.
De film Always Be My Maybe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 102 minuten. Met Ali Wong (Baby Cobra) en Randall Park (Fresh Off the Boat), die deze romcom samen met Michael Golamco schreven. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Always Be My Maybe is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Always Be My Maybe op IMDB

Score: 8 van de 10

A pair of childhood friends end up falling for each other when they grow up.

Acteurs in Always Be My Maybe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels

Meer zoals Always Be My Maybe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.