Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

American Symphony

Documentaire, 2023, 103 minuten
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
De documentaire American Symphony is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 103 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. American Symphony is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in American Symphony

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals American Symphony

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Simone Biles Rising
Volg turnster Simone Biles in haar privéleven, tijdens trainingen en terwijl ze aan haar mentale gezondheid werkt voor haar langverwachte terugkeer naar de Olympische Spelen.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.