Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Army of Thieves

Film, 2021, 129 minuten
Army of Thieves
In deze prequel van 'Army of the Dead' schakelt een mysterieuze vrouw de bankbediende Dieter in om drie legendarische kluizen verspreid over Europa te helpen kraken.
De film Army of Thieves is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 129 minuten. Matthias Schweighöfer regisseerde deze prequel van Zack Snyders 'Army of the Dead'-universum en speelt Dieter. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Army of Thieves is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Army of Thieves

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Army of Thieves

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.