Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob's Broken Sleigh

Film, 2015, 46 minuten
Bob's Broken Sleigh
Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman, maar als hij ver van huis neerstort, helpen drie rare wezens hem terug te keren naar de Noordpool.
De film Bob's Broken Sleigh is uitgebracht in 2015 en duurt 46 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob's Broken Sleigh op IMDB

Score: 5,3 van de 10

This Christmas movie a young magic-less elf named Bob, who finds himself on a wild sleigh ride after being ambushed by the evil puffin Fishface. Stranded in the middle of a magical forest, it's up to him and the friends he makes along the way to bring the sleigh back home in time for Christmas - if the puffins don't get it first!

Acteurs in Bob's Broken Sleigh

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Bob's Broken Sleigh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?