Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob's Broken Sleigh

Film, 2015, 46 minuten
Bob's Broken Sleigh
Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman, maar als hij ver van huis neerstort, helpen drie rare wezens hem terug te keren naar de Noordpool.
De film Bob's Broken Sleigh is uitgebracht in 2015 en duurt 46 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob's Broken Sleigh op IMDB

Score: 5,3 van de 10

This Christmas movie a young magic-less elf named Bob, who finds himself on a wild sleigh ride after being ambushed by the evil puffin Fishface. Stranded in the middle of a magical forest, it's up to him and the friends he makes along the way to bring the sleigh back home in time for Christmas - if the puffins don't get it first!

Acteurs in Bob's Broken Sleigh

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Bob's Broken Sleigh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.