Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Den osannolika mördaren

Tv-serie, 2021
Den osannolika mördaren
In deze serie wordt verteld hoe een man die een getuige van de moord op de Zweedse premier Olof Palme beweert te zijn, mogelijk met moord is weggekomen.
De tv-serie Den osannolika mördaren is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Den osannolika mördaren is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Den osannolika mördaren

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Zweeds - Audiobeschrijving;Zweeds [Originee
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Den osannolika mördaren

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.