Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Den osannolika mördaren

Tv-serie, 2021
Den osannolika mördaren
In deze serie wordt verteld hoe een man die een getuige van de moord op de Zweedse premier Olof Palme beweert te zijn, mogelijk met moord is weggekomen.
De tv-serie Den osannolika mördaren is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Den osannolika mördaren is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Den osannolika mördaren

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Zweeds - Audiobeschrijving;Zweeds [Originee
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Den osannolika mördaren

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
One Day
Nadat Emma en Dexter samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven. Gebaseerd op de roman van David Nicholls.