Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Collateral

Tv-serie, 2018
Collateral
Een Londense detective onderzoekt de moord op een pizzabezorger en stuit op een web van samenzweringen tussen drugsdealers, smokkelaars en spionnen.
De tv-serie Collateral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Carey Mulligan schittert in deze serie van regisseur S.J. Clarkson (‘Jessica Jones’) en David Hare (‘The Reader’). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Collateral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Collateral op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

Collateral speelt zich af gedurende vier dagen in Londen. De miniserie laat de escalerende gevolgen zien van een schietincident waarbij een pizzabezorger om het leven kwam. Inspecteur Kip Glaspie weigert te geloven dat er sprake is van toeval. Zij gaat vastberaden op onderzoek uit om de duistere waarheid te achterhalen.

Collateral op IMDB

Score: 6,7 van de 10

London detectives investigating the seemingly random murder of a pizza delivery man uncover a convoluted case of interlocking circumstances amid a cross-section of British society.

Trailer

Acteurs in Collateral

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Collateral

Wallander

Wallander

(2015)

Homeland

Homeland

(2019)

The Fall

The Fall

(2016)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

The Missing

The Missing

(2019)

Marseille

Marseille

(2018)

Marcella

Marcella

(2019)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Seven Seconds

Seven Seconds

(2018)

Deep Water

Deep Water

(2016)

O Mecanismo

O Mecanismo

(2019)

Paranoid

Paranoid

(2016)

Acquitted

Acquitted

(2016)

Sorjonen

Sorjonen

(2019)

Requiem

Requiem

(2018)

Tabula Rasa

Tabula Rasa

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.