Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Collateral

Tv-serie, 2018
Collateral
Een Londense detective onderzoekt de moord op een pizzabezorger en stuit op een web van samenzweringen tussen drugsdealers, smokkelaars en spionnen.
De tv-serie Collateral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Carey Mulligan schittert in deze serie van regisseur S.J. Clarkson (‘Jessica Jones’) en David Hare (‘The Reader’). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Collateral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Collateral op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

Collateral speelt zich af gedurende vier dagen in Londen. De miniserie laat de escalerende gevolgen zien van een schietincident waarbij een pizzabezorger om het leven kwam. Inspecteur Kip Glaspie weigert te geloven dat er sprake is van toeval. Zij gaat vastberaden op onderzoek uit om de duistere waarheid te achterhalen.

Collateral op IMDB

Score: 6,7 van de 10

London detectives investigating the seemingly random murder of a pizza delivery man uncover a convoluted case of interlocking circumstances amid a cross-section of British society.

Trailer

Acteurs in Collateral

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Collateral

Homeland

Homeland

(2019)

The Fall

The Fall

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

Marseille

Marseille

(2018)

Marcella

Marcella

(2019)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Seven Seconds

Seven Seconds

(2018)

Deep Water

Deep Water

(2016)

O Mecanismo

O Mecanismo

(2019)

Paranoid

Paranoid

(2016)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Sorjonen

Sorjonen

(2019)

Acquitted

Acquitted

(2016)

Requiem

Requiem

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Midtsommernatt
Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.