Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gunther's Millions

Tv-serie, 2023
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
De tv-serie Gunther's Millions is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Gunther's Millions is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ita
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Gunther's Millions

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Outlast
In de woeste natuur van Alaska strijden 16 survivalisten om een enorme geldprijs. Deze eenzame wolven moeten echter deel uitmaken van een team om te kunnen winnen.
MH370: The Plane That Disappeared
In 2014 verdween een vliegtuig met 239 mensen aan boord van de radar. Deze docuserie gaat over een van de grootste mysteries van deze tijd: vlucht MH370.