Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House of Ninjas

Tv-serie, 2024
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
De tv-serie House of Ninjas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 16 jaar en ouder. House of Ninjas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in House of Ninjas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika) - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Japa
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals House of Ninjas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Midtsommernatt
Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
The Hijacking of Flight 601
Na een vliegtuigkaping moeten twee stewardessen hun aanvallers te slim af zijn tijdens de intense onderhandelingen in de lucht en op de grond. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.