Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Killer Paradox

Tv-serie, 2024
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
De tv-serie A Killer Paradox is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 16 jaar en ouder. A Killer Paradox is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Killer Paradox

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals A Killer Paradox

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dirty Pop: The Boy Band Scam
Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
Il caso Yara: oltre ogni ragionevole dubbio
Deze docuserie duikt in de verdwijning van de 13-jarige Yara en het onthutsende onderzoek dat de rust in een klein Italiaans stadje verstoorde.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.