Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Change the World

Documentaire, 2015, 110 minuten
How to Change the World
In de jaren 70 richtte een groep activisten die protesteerden tegen nucleaire proeven, de iconische milieuorganisatie Greenpeace op.
De documentaire How to Change the World is uitgebracht in 2015 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Change the World op Moviemeter

In 1971 vaart een groep vrienden een nucleaire testzone binnen. Hun protesten spraken tot de verbeelding van velen. Gebruik makende van archiefmateriaal dat nooit eerder het daglicht zag, proberen de filmmakers een licht te schijnen over de pioniers die aan de basis stonden van Greenpeace en de hedendaagse groene beweging in het algemeen.

How to Change the World op IMDB

Score: 7,6 van de 10

In 1971, a group of friends sail into a nuclear test zone, and their protest captures the world's imagination. Using never before seen archive that brings their extraordinary world to life, How To Change The World is the story of the pioneers who founded Greenpeace and defined the modern green movement.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals How to Change the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.