Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Change the World

Documentaire, 2015, 110 minuten
How to Change the World
In de jaren 70 richtte een groep activisten die protesteerden tegen nucleaire proeven, de iconische milieuorganisatie Greenpeace op.
De documentaire How to Change the World is uitgebracht in 2015 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Change the World op Moviemeter

In 1971 vaart een groep vrienden een nucleaire testzone binnen. Hun protesten spraken tot de verbeelding van velen. Gebruik makende van archiefmateriaal dat nooit eerder het daglicht zag, proberen de filmmakers een licht te schijnen over de pioniers die aan de basis stonden van Greenpeace en de hedendaagse groene beweging in het algemeen.

How to Change the World op IMDB

Score: 7,6 van de 10

In 1971, a group of friends sail into a nuclear test zone, and their protest captures the world's imagination. Using never before seen archive that brings their extraordinary world to life, How To Change The World is the story of the pioneers who founded Greenpeace and defined the modern green movement.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals How to Change the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.
Observations at 65 South
Wetenschappers reizen per zeilboot naar Antarctica, waar ze met eigen ogen de schrijnende gevolgen van de klimaatverandering op het op vier na grootste continent aanschouwen.