Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Change the World

Documentaire, 2015, 110 minuten
How to Change the World
In de jaren 70 richtte een groep activisten die protesteerden tegen nucleaire proeven, de iconische milieuorganisatie Greenpeace op.
De documentaire How to Change the World is uitgebracht in 2015 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Change the World op Moviemeter

In 1971 vaart een groep vrienden een nucleaire testzone binnen. Hun protesten spraken tot de verbeelding van velen. Gebruik makende van archiefmateriaal dat nooit eerder het daglicht zag, proberen de filmmakers een licht te schijnen over de pioniers die aan de basis stonden van Greenpeace en de hedendaagse groene beweging in het algemeen.

How to Change the World op IMDB

Score: 7,6 van de 10

In 1971, a group of friends sail into a nuclear test zone, and their protest captures the world's imagination. Using never before seen archive that brings their extraordinary world to life, How To Change The World is the story of the pioneers who founded Greenpeace and defined the modern green movement.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals How to Change the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.
American Nightmare
Een koppel wordt ervan beschuldigd een vreselijke inbraak en ontvoering in 2015 in scène te hebben gezet, maar dan duikt de vrouw opeens op. Gebaseerd op een waargebeurde misdaad.