Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur

Film, 2022, 86 minuten
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
De film Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 86 minuten. Jij bepaalt wat er gebeurt in dit vermakelijke avontuur met personages uit de wereld van 'Jurassic Park'. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur

Meer zoals Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Dee & Friends in Oz
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.
Mighty Bheem's Playtime
Bheem, een vrolijke, oersterke peuter, gaat naar school. Ga mee op avontuur in zijn klas, waar hij vriendjes krijgt en kattenkwaad uithaalt!
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?