Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur

Film, 2022, 86 minuten
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
De film Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 86 minuten. Jij bepaalt wat er gebeurt in dit vermakelijke avontuur met personages uit de wereld van 'Jurassic Park'. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur

Meer zoals Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wonderoos
Ga mee met dierenvriendjes Kiki, Harry, Ollie, Connie en Sammie die nieuwe vriendjes maken, nieuw eten proberen en andere dingen voor het eerst beleven in het bonte Roe-stad.
Larva op Mars
Het maffe larvenduo Rood en Geel belandt per ongeluk op Mars, waar ze nieuwsgierige Marsbewoners ontmoeten en op een duister geheim stuiten.
Justice League
Alles is mogelijk in deze animatieserie als beroemde superhelden hun krachten bundelen en de Justice League of America vormen om de strijd aan te gaan met criminaliteit.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.