Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Bionicle: De reis naar eenheid

Tv-serie, 2016
LEGO Bionicle: De reis naar eenheid
Zes legendarische helden gaan op een meeslepende zoektocht en gebruiken de kracht van de natuurelementen om het kwaad te verslaan.
De tv-serie LEGO Bionicle: De reis naar eenheid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Bionicle: De reis naar eenheid op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Lego Bionicle: The Journey to One is a TV series starring William Jordan, Nolan Balzer, and Paolo Bryant. Six heroes, the Toa, fight against the evil Makuta's forces which are threatening the beautiful island of Okoto.

Acteurs in LEGO Bionicle: De reis naar eenheid

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals LEGO Bionicle: De reis naar eenheid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.