Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kulipari: Een leger van kikkers

Tv-serie, 2016
Kulipari: Een leger van kikkers
In dit heldhaftige en heroïsche verhaal nemen dappere kikkers het op tegen dreigende schorpioenen en spinnen die samen de amfibieën willen verslaan.
De tv-serie Kulipari: Een leger van kikkers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kulipari: Een leger van kikkers op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Kulipari: An Army of Frogs is a TV series starring Charlie Adler, Lacey Chabert, and Keith David. Anthropomorphic frogs battle the forces of darkness.

Acteurs in Kulipari: Een leger van kikkers

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kulipari: Een leger van kikkers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.