Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kulipari: Een leger van kikkers

Tv-serie, 2016
Kulipari: Een leger van kikkers
In dit heldhaftige en heroïsche verhaal nemen dappere kikkers het op tegen dreigende schorpioenen en spinnen die samen de amfibieën willen verslaan.
De tv-serie Kulipari: Een leger van kikkers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kulipari: Een leger van kikkers op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Kulipari: An Army of Frogs is a TV series starring Charlie Adler, Lacey Chabert, and Keith David. Anthropomorphic frogs battle the forces of darkness.

Acteurs in Kulipari: Een leger van kikkers

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kulipari: Een leger van kikkers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.