Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love at First Sight

Film, 2023, 91 minuten
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
De film Love at First Sight is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 91 minuten. Het lot brengt Haley Lu Richardson en Ben Hardy bij elkaar in deze winnende romcom, geregisseerd door Vanessa Caswill. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartstochtelijk, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Love at First Sight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Love at First Sight

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.
A Journey
Een vrouw weigert een behandeling voor kanker te ondergaan en gaat met haar man en beste vriend op een roadtrip door Tasmanië om items op haar bucketlist af te strepen.
Top Five
Gedurende één dag wordt een New Yorkse cabaretier en acteur geïnterviewd over zijn carrière en het verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.