Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sweet Magnolias

Tv-serie, 2022
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
De tv-serie Sweet Magnolias is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley spelen in dit drama gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Sweet Magnolias is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sweet Magnolias op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Centers on three South Carolina women, best friends since high school, as they shepherd each other through the complexities of romance, career, and family.

Acteurs in Sweet Magnolias

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sweet Magnolias

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Deze aangrijpende docuserie onderzoekt de opkomst, heerschappij en berechting van Adolf Hitler en de nazi's, van de periode vóór WO II en de Holocaust tot het proces van Neurenberg.