Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ehrengard: The Art of Seduction

Film, 2023, 94 minuten
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
De film Ehrengard: The Art of Seduction is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 94 minuten. Dit romantische drama met Mikkel Boe Følsgaard en Sidse Babett Knudsen is geregisseerd door Oscar-winnaar Bille August. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Ehrengard: The Art of Seduction is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ehrengard: The Art of Seduction

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits - Audiodescriptie;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Au
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Ehrengard: The Art of Seduction

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Mother of the Bride
Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
Unfrosted
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje. Een Pop-Tart-comedy van Jerry Seinfeld.
Beautiful Rebel
Het verhaal van een van de grootste Italiaanse rocksterren, Gianna Nannini, die haar droom najaagde ondanks tegenwerking van haar familie en de muziekindustrie.