Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ehrengard: The Art of Seduction

Film, 2023, 94 minuten
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
De film Ehrengard: The Art of Seduction is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 94 minuten. Dit romantische drama met Mikkel Boe Følsgaard en Sidse Babett Knudsen is geregisseerd door Oscar-winnaar Bille August. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Ehrengard: The Art of Seduction is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ehrengard: The Art of Seduction

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits - Audiodescriptie;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Au
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Ehrengard: The Art of Seduction

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Lifting the Veil: Behind the Scenes of Ehrengard
Koningin Margrethe II van Denemarken en regisseur Bille August laten zien met hoeveel aandacht ze hebben gewerkt aan het decor en de kostuums voor de verfilming van 'Ehrengard'.