Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lykke-Per

Film, 2018, 167 minuten
Lykke-Per
Een talentvolle ingenieur ontvlucht zijn sobere roots en vindt rijkdom en succes onder de Kopenhaagse elite. Maar de trots die hem drijft, dreigt hem ten val te brengen.
De film Lykke-Per is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 167 minuten. tweevoudig Gouden Palm-winnaar Bille August. Gebaseerd op 'Lykke-Per' van Nobelprijswinnaar Henrik Pontoppidan. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lykke-Per op IMDB

Score: 7,4 van de 10

In the late 19th century, Peter Sidenius is an ambitious young man from a devout Christian family in Western Denmark, who travels to the Danish capital of Copenhagen to study engineering, ...

Acteurs in Lykke-Per

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel];Spaans (Spanje);Engels;Deens - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Deens;Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Lykke-Per

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.