Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Something Huge

Film, 2017, 86 minuten
Something Huge
Een regisseur en comedian willen de comedy van de toekomst maken en filmgeschiedenis schrijven, maar al snel raken hun bronnen uitgeput en schieten ze hun doel voorbij.
De film Something Huge is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Cynisch, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Something Huge op Moviemeter

Een regisseur en een comedian hebben grote ambities. Ze willen de komedie van de toekomst maken en filmgeschiedenis schrijven. Al snel raken hun bronnen echter uitgeput en schieten ze hun doel voorbij. Het komt tot botsingen tussen ego's, dalende verwachtingen en familiale perikelen.

Something Huge op IMDB

Score: 5,9 van de 10

The star of SOMETHING HUGE, Berto Romero, after years of success in film & TV wants to explore 'a new shape of comedy': the comedy of the future. In parallel, Carlo Padial, director of ...

Acteurs in Something Huge

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Something Huge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.