Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Something Huge

Film, 2017, 86 minuten
Something Huge
Een regisseur en comedian willen de comedy van de toekomst maken en filmgeschiedenis schrijven, maar al snel raken hun bronnen uitgeput en schieten ze hun doel voorbij.
De film Something Huge is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Cynisch, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Something Huge op Moviemeter

Een regisseur en een comedian hebben grote ambities. Ze willen de komedie van de toekomst maken en filmgeschiedenis schrijven. Al snel raken hun bronnen echter uitgeput en schieten ze hun doel voorbij. Het komt tot botsingen tussen ego's, dalende verwachtingen en familiale perikelen.

Something Huge op IMDB

Score: 5,9 van de 10

The star of SOMETHING HUGE, Berto Romero, after years of success in film & TV wants to explore 'a new shape of comedy': the comedy of the future. In parallel, Carlo Padial, director of ...

Acteurs in Something Huge

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Something Huge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.