Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madness in the Desert

Documentaire, 2004, 141 minuten
Madness in the Desert
'Lagaan' is een van de belangrijkste Indiase films van deze eeuw. Satyajit Bhatkal, lid van het productieteam, vertelt in deze documentaire hoe de film tot stand kwam.
De documentaire Madness in the Desert is uitgebracht in 2004 en duurt 141 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

Madness in the Desert op Moviemeter

Documentaire over de totstandkoming van Lagaan: Once Upon a Time in India. Deze film speelt zich af in 1893, het jaar dat de Britse koningin Victoria heerste over India. De lokale Britse bestuurder Captain Russell besluit, ondanks de droogte, de belastingen (Lagaan) te verdubbelen. Regisseur Satyajit Bhatkal, die als productie-assistent bij de film werkte, gaat hier dieper in op het proces in van de film.

Madness in the Desert op IMDB

Score: 8,7 van de 10

Chale Chalo: The Lunacy of Film Making is a movie starring Ashutosh Gowariker, Aamir Khan, and Gracy Singh. An account of the making of the Lagaan, by director Satyajit Bhatkal, who served as a production assistant on the film.

Acteurs in Madness in the Desert

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Madness in the Desert

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.