Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madness in the Desert

Documentaire, 2004, 141 minuten
Madness in the Desert
'Lagaan' is een van de belangrijkste Indiase films van deze eeuw. Satyajit Bhatkal, lid van het productieteam, vertelt in deze documentaire hoe de film tot stand kwam.
De documentaire Madness in the Desert is uitgebracht in 2004 en duurt 141 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

Madness in the Desert op Moviemeter

Documentaire over de totstandkoming van Lagaan: Once Upon a Time in India. Deze film speelt zich af in 1893, het jaar dat de Britse koningin Victoria heerste over India. De lokale Britse bestuurder Captain Russell besluit, ondanks de droogte, de belastingen (Lagaan) te verdubbelen. Regisseur Satyajit Bhatkal, die als productie-assistent bij de film werkte, gaat hier dieper in op het proces in van de film.

Madness in the Desert op IMDB

Score: 8,7 van de 10

Chale Chalo: The Lunacy of Film Making is a movie starring Ashutosh Gowariker, Aamir Khan, and Gracy Singh. An account of the making of the Lagaan, by director Satyajit Bhatkal, who served as a production assistant on the film.

Acteurs in Madness in the Desert

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Madness in the Desert

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.