Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madness in the Desert

Documentaire, 2004, 141 minuten
Madness in the Desert
'Lagaan' is een van de belangrijkste Indiase films van deze eeuw. Satyajit Bhatkal, lid van het productieteam, vertelt in deze documentaire hoe de film tot stand kwam.
De documentaire Madness in the Desert is uitgebracht in 2004 en duurt 141 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

Madness in the Desert op Moviemeter

Documentaire over de totstandkoming van Lagaan: Once Upon a Time in India. Deze film speelt zich af in 1893, het jaar dat de Britse koningin Victoria heerste over India. De lokale Britse bestuurder Captain Russell besluit, ondanks de droogte, de belastingen (Lagaan) te verdubbelen. Regisseur Satyajit Bhatkal, die als productie-assistent bij de film werkte, gaat hier dieper in op het proces in van de film.

Madness in the Desert op IMDB

Score: 8,7 van de 10

Chale Chalo: The Lunacy of Film Making is a movie starring Ashutosh Gowariker, Aamir Khan, and Gracy Singh. An account of the making of the Lagaan, by director Satyajit Bhatkal, who served as a production assistant on the film.

Acteurs in Madness in the Desert

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Madness in the Desert

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.