Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ladies First

Documentaire, 2018, 39 minuten
Ladies First
Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld.
De documentaire Ladies First is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 39 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ladies First op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld. Een inspirerend verhaal van een meisje dat geboren werd langs de kant van de weg, op het platteland in India.

Ladies First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Born amid poverty and limited women's rights in the village of Ratu, India, Deepka Kumari rose to become the #1 female archer in the world by the age of 18.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Ladies First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.