Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ladies First

Documentaire, 2018, 39 minuten
Ladies First
Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld.
De documentaire Ladies First is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 39 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ladies First op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld. Een inspirerend verhaal van een meisje dat geboren werd langs de kant van de weg, op het platteland in India.

Ladies First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Born amid poverty and limited women's rights in the village of Ratu, India, Deepka Kumari rose to become the #1 female archer in the world by the age of 18.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Ladies First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.