Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ladies First

Documentaire, 2018, 39 minuten
Ladies First
Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld.
De documentaire Ladies First is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 39 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ladies First op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld. Een inspirerend verhaal van een meisje dat geboren werd langs de kant van de weg, op het platteland in India.

Ladies First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Born amid poverty and limited women's rights in the village of Ratu, India, Deepka Kumari rose to become the #1 female archer in the world by the age of 18.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Ladies First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.