Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ladies First

Documentaire, 2018, 39 minuten
Ladies First
Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld.
De documentaire Ladies First is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 39 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ladies First op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Deepika Kumari komt uit het arme dorp Ratu in India, waar vrouwen weinig rechten hebben. Ze werd op haar achttiende de beste vrouwelijke boogschutter ter wereld. Een inspirerend verhaal van een meisje dat geboren werd langs de kant van de weg, op het platteland in India.

Ladies First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Born amid poverty and limited women's rights in the village of Ratu, India, Deepka Kumari rose to become the #1 female archer in the world by the age of 18.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Ladies First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.