Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Modern Family

De Familie Stein en de Moderne Kunst
Tv-serie, 2019, 1.483.880 beoordelingen
Modern Family
Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.
De tv-serie Modern Family is uitgebracht in 2019. Deze populaire serie heeft, naast diverse andere awards, vijf jaar op rij de Emmy voor Beste comedyserie gewonnen. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Modern Family op Moviemeter

Gertrude, Leo, en Michael Stein: Amerikanen in Parijs aan het begin van de twintigste eeuw. Als eersten kochten ze werken van Matisse, Picasso en Juan Gris en droegen daarmee bij aan de latere roem van deze kunstenaars, niet alleen in Europa maar ook in Amerika. De documentaire volgt het verhaal van het ontstaan van de kunstcollectie van de familie Stein en daarmee het verhaal van de familie zelf. Aan het woord komen Cecile Debray van het Centre Pompidou in Parijs en kunsthistoricus Robert Parker, werkzaam voor het Metropolitan Museum of Art in New York. Zij belichten de manier waarop het lot van de familie Stein verweven is met de geschiedenis van de Franse en de Amerikaanse kunst.

Modern Family op IMDB

Score: 9 van de 10

Three different, but related families face trials and tribulations in their own uniquely comedic ways.

Acteurs in Modern Family

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Modern Family

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.