Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

National Parks Adventure

Documentaire, 2016, 42 minuten
National Parks Adventure
Deze documentaire, becommentarieerd door Robert Redford, is een reis door de ontzagwekkende landschappen, historie en ongetemde wildernis van Amerika's nationale parken.
De documentaire National Parks Adventure is uitgebracht in 2016 en duurt 42 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.National Parks Adventure is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Meeslepend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

National Parks Adventure op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Coinciding with the National Parks Centennial, National Parks Adventure celebrates America's natural wonders. Narrated by Robert Redford, it follows a trio of adventurers and revisits Roosevelt and Muir's camping trip when the Park System was born.

Acteurs in National Parks Adventure

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals National Parks Adventure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Il caso Yara: oltre ogni ragionevole dubbio
Deze docuserie duikt in de verdwijning van de 13-jarige Yara en het onthutsende onderzoek dat de rust in een klein Italiaans stadje verstoorde.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.