Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

National Parks Adventure

Documentaire, 2016, 42 minuten
National Parks Adventure
Deze documentaire, becommentarieerd door Robert Redford, is een reis door de ontzagwekkende landschappen, historie en ongetemde wildernis van Amerika's nationale parken.
Deze documentaire is Meeslepend, Visionair

National Parks Adventure op IMDB

Coinciding with the National Parks Centennial, National Parks Adventure celebrates America's natural wonders. Narrated by Robert Redford, it follows a trio of adventurers and revisits Roosevelt and Muir's camping trip when the Park System was born.

Director:

Acteurs in National Parks Adventure

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals National Parks Adventure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sanz
Een terugblik op het leven en de carrière van de met een Grammy bekroonde Spaanse muzikant Alejandro Sanz.
Zion
De tiener Zion Clark is zonder benen geboren en heeft jaren bij pleeggezinnen gewoond. In deze korte documentaire volgt hij zijn roeping om de beste worstelaar te worden.
Afflicted
Verbijsterende symptomen. Omstreden diagnoses. Kostbare behandelingen. Zeven mensen met een chronische ziekte zoeken naar antwoorden en genezing.
The Most Unknown
Negen wetenschappers uit onder meer de fysica en psychologie delen ideeën en proberen hun disciplines te overstijgen om antwoord te geven op grote existentiële vragen.
72 Dangerous Animals: Asia
Van tanden en klauwen tot giftige steken, ze beschikken allemaal over dodelijke wapens. Maar welk dier is het gevaarlijkst van allemaal?