Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 15 best bekeken Netflix films en series maart 2024

Een overzicht van de top 15 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
2
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
3
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
4
Wanneer de adellijke Eddie het familielandgoed erft, ontdekt hij daar een enorme wietplantage. En de eigenaren zijn niet van plan te vertrekken.
5
Wanneer een astronaut verdwijnt, gaat haar familie op zoek naar antwoorden. Maar hoe meer haar familieleden ontdekken, hoe groter het gevaar wordt voor hen − en voor de wereld.
6
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
7
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
8
Twee jonge avonturiers gaan op reis naar onbekende landen, lossen eeuwenoude raadsels op en ontdekken Pokémon, en pokéballen, die ze nog nooit eerder hebben gezien!
9
Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.
10
Parttimevlogger Chu Ai praat via haar kanaal openhartig over seks. Maar in het dagelijkse leven heeft ze meer moeite met dit onderwerp.
11
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
12
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
13
In januari 1985 kwamen de beroemdste muzieksterren op een avond samen om 'We Are the World' op te nemen. Deze documentaire blikt achter de schermen van een historische gebeurtenis.
14
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
15
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.

Datum: 2 april 2024 21:41  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.