Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Comedy Chaos

Tv-serie, 2024
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
De tv-serie Comedy Chaos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Een luchtige ensemble-comedyserie met Raditya Dika, Susan Sameh, Joshua Suherman en Mo Sidik. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Comedy Chaos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Comedy Chaos

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch - Audiodescriptie;Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Comedy Chaos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
The Great Indian Kapil Show
Comedian Kapil Sharma presenteert deze hilarische variété- en talkshow met bekende gasten, grappige streken en zijn vertrouwde cast.