Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 9 best bekeken Netflix films en series november 2023

Een overzicht van de top 9 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
In de film Sint bindt Frank de strijd aan met een moordlustige Sinterklaas. Deze uit de dood herrezen bisschop geeft het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling.
2
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
3
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
4
Als Platvoets vader niet meer thuiskomt na een reis, gaan de dappere dinosaurus en zijn vrienden op reddingsmissie in vreemde nieuwe gebieden.
5
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
6
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.
7
Op de 200ste verjaardag van de Slag om Waterloo spelen duizenden enthousiastelingen de epische strijd na. Maar er kan maar één Napoleon zijn.
8
Na de tragische afloop van een zaak in de rechtbank van Gent wil de ambitieuze jonge advocaat Helena De Ridder een nieuwe start maken als officier van justitie.
9
In deze documentaire onthullen tientallen voormalige agenten van de Mossad, de Israëlische veiligheidsdienst, hun topgeheime operaties.

Datum: 2 december 2023 06:11  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.