Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pettersson en Findus 2

Film, 2016, 81 minuten
Pettersson en Findus 2
Kerstmis staat voor de deur, maar Pettersson en Findus maken zich zorgen dat ze door de sneeuw en het gebrek aan een boom geen feest kunnen vieren.
De film Pettersson en Findus 2 is uitgebracht in 2016 en duurt 81 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pettersson en Findus 2 op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Pettson promised Findus they would have the best christmas ever this year, but then everything goes wrong. Findus is afraid that Christmas is going to be cancelled at all. So he tries to get help on his own.

Acteurs in Pettersson en Findus 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Pettersson en Findus 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.