Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pettersson en Findus 2

Film, 2016, 81 minuten
Pettersson en Findus 2
Kerstmis staat voor de deur, maar Pettersson en Findus maken zich zorgen dat ze door de sneeuw en het gebrek aan een boom geen feest kunnen vieren.
De film Pettersson en Findus 2 is uitgebracht in 2016 en duurt 81 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pettersson en Findus 2 op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Pettson promised Findus they would have the best christmas ever this year, but then everything goes wrong. Findus is afraid that Christmas is going to be cancelled at all. So he tries to get help on his own.

Acteurs in Pettersson en Findus 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Pettersson en Findus 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?