Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

Film, 2017, 89 minuten
Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall
De grootste relschoppers in Macdonald Hall zijn Bruno en Boots. Wanneer ze worden betrapt, krijgen ze de zwaarste straf: ze worden in verschillende slaapzalen geplaatst.
De film Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Headmaster Sturgeon has had enough. In an attempt to put an end to Bruno and Boots high jinks, he declares that they are to be separated; no shared classes and, most certainly, no shared dorm room. This punishment is worse than anything the boys could have imagined. However, if Bruno and Boots can alienate every boy in Dormitory 3, Sturgeon will be forced to re-unite them. The plot almost succeeds, but one misstep forces the girls from the Scrimmage Academy for Education and Awakening to move into Macdonald Hall, leaving Bruno and Boots back where they started.

Acteurs in Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?
Life on Our Planet
De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie.
Baby Animal Cam
Bekijk de dagelijkse routines, eigenaardige gewoonten en knusse habitats van verschillende babydieren in Cleveland Metroparks. Live-event in het Engels.
Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)