Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

Film, 2017, 89 minuten
Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall
De grootste relschoppers in Macdonald Hall zijn Bruno en Boots. Wanneer ze worden betrapt, krijgen ze de zwaarste straf: ze worden in verschillende slaapzalen geplaatst.
De film Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Headmaster Sturgeon has had enough. In an attempt to put an end to Bruno and Boots high jinks, he declares that they are to be separated; no shared classes and, most certainly, no shared dorm room. This punishment is worse than anything the boys could have imagined. However, if Bruno and Boots can alienate every boy in Dormitory 3, Sturgeon will be forced to re-unite them. The plot almost succeeds, but one misstep forces the girls from the Scrimmage Academy for Education and Awakening to move into Macdonald Hall, leaving Bruno and Boots back where they started.

Acteurs in Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.
Gudetama: An Eggcellent Adventure
Gudetama is een lui ei en gaat schoorvoetend op een ongekend avontuur met Shakipiyo, een net uit het ei gekomen kuiken dat vastbesloten is hun moeder te vinden.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.