Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

Film, 2017, 89 minuten
Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall
De grootste relschoppers in Macdonald Hall zijn Bruno en Boots. Wanneer ze worden betrapt, krijgen ze de zwaarste straf: ze worden in verschillende slaapzalen geplaatst.
De film Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Headmaster Sturgeon has had enough. In an attempt to put an end to Bruno and Boots high jinks, he declares that they are to be separated; no shared classes and, most certainly, no shared dorm room. This punishment is worse than anything the boys could have imagined. However, if Bruno and Boots can alienate every boy in Dormitory 3, Sturgeon will be forced to re-unite them. The plot almost succeeds, but one misstep forces the girls from the Scrimmage Academy for Education and Awakening to move into Macdonald Hall, leaving Bruno and Boots back where they started.

Acteurs in Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bruno and Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?