Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Only For Love

Tv-serie, 2022
Only For Love
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
De tv-serie Only For Love is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Lucy Alves en Filipe Bragança zijn samen met zangeres-actrice Agnes Nunes te zien in deze serie over muziek en liefde. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Only For Love is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Only For Love

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Portugees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portuge
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Only For Love

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Qala
Een getalenteerde, succesvolle zangeres wordt achtervolgd door haar verleden en gaat om met de druk van succes, de minachting van haar moeder, en haar eigen twijfels.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.