Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expendables

Film, 2010, 103 minuten, 4.828.780 beoordelingen
The Expendables
Een huurling leidt een ongeregelde groep huurlingen die een Zuid-Amerikaanse despoot omver moet werpen; een taak waartoe geen officiële militaire eenheid bereid is.
De film The Expendables is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Verschillende actiesterren uit de jaren '80 passeren de revue, ook toenmalig gouverneur Arnold Schwarzenegger. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expendables op Moviemeter

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

The Expendables op IMDB

Score: 6 van de 10

A CIA operative hires a team of mercenaries to eliminate a Latin dictator and a renegade CIA agent.

Acteurs in The Expendables

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Expendables

Rambo

Rambo

(2008)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Faster

Faster

(2010)

Blitz

Blitz

(2011)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Silent Enemy
De strijd om de macht op de Middellandse Zee groeit uit tot epische proporties als een Britse officier en zijn duikteam ontdekken hoe de vijand de strijd saboteert.
Raangi
Een dappere journalist komt in actie als een online crimineel haar nichtje als doelwit kiest, maar krijgt te maken met een rebel in een verafgelegen land in oorlog.