Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expendables

Film, 2010, 99 minuten, 4.828.780 beoordelingen
The Expendables
Een huurling leidt een ongeregelde groep huurlingen die een Zuid-Amerikaanse despoot omver moet werpen; een taak waartoe geen officiële militaire eenheid bereid is.
De film The Expendables is uitgebracht in 2010 en duurt 99 minuten. Verschillende actiesterren uit de jaren '80 passeren de revue, ook toenmalig gouverneur Arnold Schwarzenegger. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expendables op Moviemeter

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

The Expendables op IMDB

Score: 6 van de 10

A CIA operative hires a team of mercenaries to eliminate a Latin dictator and a renegade CIA agent.

Acteurs in The Expendables

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Expendables

Rambo

Rambo

(2008)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Na een wereldwijde financiële crisis is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland. Sectie 9 moet nieuwe vormen van cyberdreigingen bestrijden.
Extraction
De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.
Rambo: Last Blood
De beschadigde veteraan John Rambo wil een rustig leven, maar na de verdwijning van zijn geadopteerde kleindochter ontsteekt hij in woede en gaat een laatste missie aan.