Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expendables

Film, 2010, 103 minuten, 4.828.780 beoordelingen
The Expendables
Een huurling leidt een ongeregelde groep huurlingen die een Zuid-Amerikaanse despoot omver moet werpen; een taak waartoe geen officiële militaire eenheid bereid is.
De film The Expendables is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Verschillende actiesterren uit de jaren '80 passeren de revue, ook toenmalig gouverneur Arnold Schwarzenegger. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expendables op Moviemeter

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

The Expendables op IMDB

Score: 6 van de 10

A CIA operative hires a team of mercenaries to eliminate a Latin dictator and a renegade CIA agent.

Acteurs in The Expendables

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Expendables

Rambo

Rambo

(2008)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Faster

Faster

(2010)

Blitz

Blitz

(2011)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
Guntur Kaaram
Een vrouw is kandidaat bij de verkiezingen. Ze heeft jaren geleden haar zoon in de steek gelaten, is hertrouwd en ontkent nu zijn bestaan. Haar zoon eist antwoorden.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
Obliterated
Een team van speciale troepen verijdelt een complot in Sin City en bouwt een feestje. Maar als de ware dreiging opduikt, moeten ze snel nuchter worden om Las Vegas te redden.
Sixty Minutes
Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.