Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expendables

Film, 2010, 103 minuten, 4.828.780 beoordelingen
The Expendables
Een huurling leidt een ongeregelde groep huurlingen die een Zuid-Amerikaanse despoot omver moet werpen; een taak waartoe geen officiële militaire eenheid bereid is.
De film The Expendables is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Verschillende actiesterren uit de jaren '80 passeren de revue, ook toenmalig gouverneur Arnold Schwarzenegger. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expendables op Moviemeter

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

The Expendables op IMDB

Score: 6 van de 10

A CIA operative hires a team of mercenaries to eliminate a Latin dictator and a renegade CIA agent.

Acteurs in The Expendables

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Expendables

Rambo

Rambo

(2008)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Faster

Faster

(2010)

Blitz

Blitz

(2011)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vampire in the Garden
Een vampierkoningin en een meisje vormen een onwaarschijnlijk duo en gaan op zoek naar het 'paradijs': een plek waar mensen en vampiers in harmonie leven.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War
Het eerste seizoen van 'SAC_2045' is terug, dit keer als film. Het is 2045. Motoko Kusanagi en Sectie 9 keren terug om een gevaarlijke nieuwe dreiging te bestrijden.
Najmro
Als volksheld-boef ontsnapte hij meermaals uit de gevangenis. Nu hij een nieuwe vriendin heeft, wil hij het rechte pad op. Gebaseerd op het leven van Zdzisław Najmrodzki.
Bunker: Project 12
Een wapenhandelaar huurt huurlingen in om een Russische wetenschapper te ontvoeren, die hen naar een afgedankt wapen uit de Koude Oorlog in een geheime bunker leidt.