Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Grimm Variations

Tv-serie, 2024
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
De tv-serie The Grimm Variations is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Onheilspellend, Psychologisch, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Grimm Variations

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika) - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Japa
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Grimm Variations

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

T・P BON
Bon komt per ongeluk tussenbeide in een Time Patrol-zaak en moet daarna met Ream onschuldige levens redden uit het verleden terwijl de geschiedenis doorloopt.
A Man in Full
Een vastgoedmagnaat uit Atlanta met meedogenloze vijanden gaat plotseling failliet en moet zijn weg terug naar de top zien te vinden wanneer zijn imperium af begint te brokkelen.
Unnatural
Een nuchtere forensisch arts en een team van specialisten werken aan verbijsterende zaken in het Unnatural Death Investigation Laboratory.
Goodbye Earth
Terwijl een asteroïde onbelemmerd richting de aarde raast, strijdt een vastberaden docent voor de veiligheid van haar ex-leerlingen — koste wat het kost.
City Hunter
Samen met de zus van zijn overleden partner start privédetective Ryo Saeba, een uitzonderlijke scherpschutter en hopeloze playboy, een onderzoek naar zijn dood.