Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

10 jours en or

Film, 2012, 96 minuten
10 jours en or
Wanneer een zorgeloze vrijgezel onverwacht voor een jonge jongen moet zorgen, gaan ze op een roadtrip die hun levens zal veranderen.
De film 10 jours en or is uitgebracht in 2012 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

10 jours en or op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Marc Bajau is een zorgeloze vrijgezel die door het land reist ten behoeve van een kledingmerk. Hij houdt van dit leven op de weg, vrij van dwang en spendeert vaak een groot deel van de nacht aan ontmoetingen. Maar zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer hij voor Lucas, een jonge knaap moet zorgen. Samen gaan ze op een roadtrip die hun leven zal veranderen.

10 jours en or op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Bachelor Marc Bajau travels the country on behalf of a clothing brand. He loves life on the road, free from responsibility. But when he starts a new tour to promote the latest line, a one-night stand mysteriously disappears, leaving him in charge of six-year-old Lucas - Thus begins a journey through France like no other, where Marc and Lucas will cross paths with Pierre, an eccentric retiree, and Julie, a young woman afraid to go home and face her family. During this odyssey, flanked by his unlikely trio, Marc faces some difficult decisions that could alter his life forever.

Acteurs in 10 jours en or

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals 10 jours en or

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.