Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

10 jours en or

Film, 2012, 96 minuten
10 jours en or
Wanneer een zorgeloze vrijgezel onverwacht voor een jonge jongen moet zorgen, gaan ze op een roadtrip die hun levens zal veranderen.
De film 10 jours en or is uitgebracht in 2012 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

10 jours en or op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Marc Bajau is een zorgeloze vrijgezel die door het land reist ten behoeve van een kledingmerk. Hij houdt van dit leven op de weg, vrij van dwang en spendeert vaak een groot deel van de nacht aan ontmoetingen. Maar zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer hij voor Lucas, een jonge knaap moet zorgen. Samen gaan ze op een roadtrip die hun leven zal veranderen.

10 jours en or op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Bachelor Marc Bajau travels the country on behalf of a clothing brand. He loves life on the road, free from responsibility. But when he starts a new tour to promote the latest line, a one-night stand mysteriously disappears, leaving him in charge of six-year-old Lucas - Thus begins a journey through France like no other, where Marc and Lucas will cross paths with Pierre, an eccentric retiree, and Julie, a young woman afraid to go home and face her family. During this odyssey, flanked by his unlikely trio, Marc faces some difficult decisions that could alter his life forever.

Acteurs in 10 jours en or

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals 10 jours en or

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.