Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

10 jours en or

Film, 2012, 96 minuten
10 jours en or
Wanneer een zorgeloze vrijgezel onverwacht voor een jonge jongen moet zorgen, gaan ze op een roadtrip die hun levens zal veranderen.
De film 10 jours en or is uitgebracht in 2012 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

10 jours en or op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Marc Bajau is een zorgeloze vrijgezel die door het land reist ten behoeve van een kledingmerk. Hij houdt van dit leven op de weg, vrij van dwang en spendeert vaak een groot deel van de nacht aan ontmoetingen. Maar zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer hij voor Lucas, een jonge knaap moet zorgen. Samen gaan ze op een roadtrip die hun leven zal veranderen.

10 jours en or op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Bachelor Marc Bajau travels the country on behalf of a clothing brand. He loves life on the road, free from responsibility. But when he starts a new tour to promote the latest line, a one-night stand mysteriously disappears, leaving him in charge of six-year-old Lucas - Thus begins a journey through France like no other, where Marc and Lucas will cross paths with Pierre, an eccentric retiree, and Julie, a young woman afraid to go home and face her family. During this odyssey, flanked by his unlikely trio, Marc faces some difficult decisions that could alter his life forever.

Acteurs in 10 jours en or

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals 10 jours en or

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.