Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

10 jours en or

Film, 2012, 96 minuten
10 jours en or
Wanneer een zorgeloze vrijgezel onverwacht voor een jonge jongen moet zorgen, gaan ze op een roadtrip die hun levens zal veranderen.
De film 10 jours en or is uitgebracht in 2012 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

10 jours en or op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Marc Bajau is een zorgeloze vrijgezel die door het land reist ten behoeve van een kledingmerk. Hij houdt van dit leven op de weg, vrij van dwang en spendeert vaak een groot deel van de nacht aan ontmoetingen. Maar zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer hij voor Lucas, een jonge knaap moet zorgen. Samen gaan ze op een roadtrip die hun leven zal veranderen.

10 jours en or op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Bachelor Marc Bajau travels the country on behalf of a clothing brand. He loves life on the road, free from responsibility. But when he starts a new tour to promote the latest line, a one-night stand mysteriously disappears, leaving him in charge of six-year-old Lucas - Thus begins a journey through France like no other, where Marc and Lucas will cross paths with Pierre, an eccentric retiree, and Julie, a young woman afraid to go home and face her family. During this odyssey, flanked by his unlikely trio, Marc faces some difficult decisions that could alter his life forever.

Acteurs in 10 jours en or

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals 10 jours en or

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.