Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 Days Out

Tv-serie, 2018
7 Days Out
Neem een kijkje achter de schermen en voel de spanning in de zeven dagen die voorafgaan aan grote live-evenementen in de wereld van sport, mode, ruimtevaart en eten.
De tv-serie 7 Days Out is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Mode-icoon Karl Lagerfeld, chef-kok Daniel Humm en NBA-veteraan Rick Fox zijn enkele beroemde namen uit deze serie. Geschikt voor alle leeftijden.7 Days Out is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Visionair, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 Days Out op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A series that documents behind the scenes of some of the largest events in the world.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Turks;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals 7 Days Out

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.