Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 Days Out

Tv-serie, 2018
7 Days Out
Neem een kijkje achter de schermen en voel de spanning in de zeven dagen die voorafgaan aan grote live-evenementen in de wereld van sport, mode, ruimtevaart en eten.
De tv-serie 7 Days Out is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. 7 Days Out is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Visionair, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 Days Out op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A series that documents behind the scenes of some of the largest events in the world.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Turks;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals 7 Days Out

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.