Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 Days Out

Tv-serie, 2018
7 Days Out
Neem een kijkje achter de schermen en voel de spanning in de zeven dagen die voorafgaan aan grote live-evenementen in de wereld van sport, mode, ruimtevaart en eten.
De tv-serie 7 Days Out is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. 7 Days Out is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Visionair, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 Days Out op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A series that documents behind the scenes of some of the largest events in the world.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Turks;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals 7 Days Out

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.