Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski

Documentaire, 2018, 105 minuten
Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski
Kunstenaars in LA ontdekken het werk van de vergeten Poolse beeldhouwer Stanislav Szukalski. Geleidelijk ontvouwt zich het waargebeurde verhaal van dit gekke genie.
De documentaire Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Visionair, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski op IMDB

Score: 8,1 van de 10

This documentary chronicles the life of Polish-American artist Stanislav Szukalski (1893-1987) from his early years in Chicago, to his time in Poland and Los Angeles, and his artistic and political contributions to the world.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.