Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski

Documentaire, 2018, 105 minuten
Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski
Kunstenaars in LA ontdekken het werk van de vergeten Poolse beeldhouwer Stanislav Szukalski. Geleidelijk ontvouwt zich het waargebeurde verhaal van dit gekke genie.
De documentaire Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Visionair, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski op IMDB

Score: 8,1 van de 10

This documentary chronicles the life of Polish-American artist Stanislav Szukalski (1893-1987) from his early years in Chicago, to his time in Poland and Los Angeles, and his artistic and political contributions to the world.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.