Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski

Documentaire, 2018, 105 minuten
Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski
Kunstenaars in LA ontdekken het werk van de vergeten Poolse beeldhouwer Stanislav Szukalski. Geleidelijk ontvouwt zich het waargebeurde verhaal van dit gekke genie.
De documentaire Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Visionair, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski op IMDB

Score: 8,1 van de 10

This documentary chronicles the life of Polish-American artist Stanislav Szukalski (1893-1987) from his early years in Chicago, to his time in Poland and Los Angeles, and his artistic and political contributions to the world.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.