Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Baby Reindeer

Tv-serie, 2024
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
De tv-serie Baby Reindeer is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschreven door en met comedian Richard Gadd, met Jessica Gunning ('The Outlaws') en Nava Mau ('Waking Hour'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Baby Reindeer is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Psychologisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Baby Reindeer

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Sp
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Baby Reindeer

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.