Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mother's Day

Film, 2023, 94 minuten
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
De film Mother's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 94 minuten. Agnieszka Grochowska ('Hold Tight') is te zien in deze actiethriller geregisseerd door Mateusz Rakowicz. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Mother's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mother's Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Mother's Day

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

City Hunter
Samen met de zus van zijn overleden partner start privédetective Ryo Saeba, een uitzonderlijke scherpschutter en hopeloze playboy, een onderzoek naar zijn dood.
Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Beverly Hills Cop
Een onconventionele politieman uit Detroit gaat naar het chique Beverly Hills om de moordenaar van zijn vriend te vinden, maar stuit op enorme cultuurverschillen.
Beverly Hills Cop III
Wanneer Axel Foley, een gewiekste politieagent uit Detroit, terugkeert naar Beverly Hills om een moord te onderzoeken, leidt het spoor naar een onverwachte plek: een pretpark.
Beverly Hills Cop II
In deze dynamische sequel keert agent Axel Foley terug naar het land van zon en palmbomen om te onderzoeken door wie hoofdinspecteur Andrew Bogomil is neergeschoten.