Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sygeplejersken

Tv-serie, 2023
Sygeplejersken
Een nieuwe verpleegster vermoedt dat er een link is tussen haar collega's drang naar aandacht en een reeks sterfgevallen in het ziekenhuis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De tv-serie Sygeplejersken is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Hervertelling van een verontrustend waargebeurd verhaal van de producenten van 'Kastanjemanden', met Josephine Park. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Sygeplejersken is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Sygeplejersken

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Midtsommernatt
Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
The Hijacking of Flight 601
Na een vliegtuigkaping moeten twee stewardessen hun aanvallers te slim af zijn tijdens de intense onderhandelingen in de lucht en op de grond. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.