Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sygeplejersken

Tv-serie, 2023
Sygeplejersken
Een nieuwe verpleegster vermoedt dat er een link is tussen haar collega's drang naar aandacht en een reeks sterfgevallen in het ziekenhuis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De tv-serie Sygeplejersken is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Hervertelling van een verontrustend waargebeurd verhaal van de producenten van 'Kastanjemanden', met Josephine Park. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Sygeplejersken is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Sygeplejersken

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.