Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sygeplejersken

Tv-serie, 2023
Sygeplejersken
Een nieuwe verpleegster vermoedt dat er een link is tussen haar collega's drang naar aandacht en een reeks sterfgevallen in het ziekenhuis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De tv-serie Sygeplejersken is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Hervertelling van een verontrustend waargebeurd verhaal van de producenten van 'Kastanjemanden', met Josephine Park. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Sygeplejersken is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Sygeplejersken

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.