Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mother

Film, 2023, 117 minuten
The Mother
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.
De film The Mother is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 117 minuten. Jennifer Lopez speelt de hoofdrol in deze actiethriller met Joseph Fiennes, Omari Hardwick en Gael García Bernal. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Mother is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Mother

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Mother

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
Fighter
Een roekeloze maar briljante officier en zijn eliteteam van gevechtspiloten worstelen tijdens een riskante missie met levensgevaarlijke situaties en innerlijke demonen.
Beverly Hills Cop
Een onconventionele politieman uit Detroit gaat naar het chique Beverly Hills om de moordenaar van zijn vriend te vinden, maar stuit op enorme cultuurverschillen.