Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Persuasion

Film, 2022, 109 minuten
Persuasion
Acht jaar nadat Anne Elliot werd overgehaald niet te trouwen met een knappe man van bescheiden afkomst, zien ze elkaar terug. Grijpt ze haar tweede kans op ware liefde?
De film Persuasion is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Dakota Johnson speelt met Cosmo Jarvis, Henry Golding en Richard E. Grant in deze verfilmde roman van Jane Austen. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Persuasion is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Persuasion

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ind
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Persuasion

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.