Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Girl

Film, 2015, 84 minuten
Final Girl
Een groep sociopaten die er een sport van maakt om meisjes te vermoorden in het bos, heeft het gemunt op een tiener die een getrainde moordenares blijkt te zijn.
De film Final Girl is uitgebracht in 2015 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Girl op Moviemeter

Score: 2,23 van de 5

Veronica is een doelwit voor een groep tieners die meisjes mee het bos in lokt om op ze te jagen. Maar wanneer ze weet te ontsnappen wordt de situatie omgekeerd. Het meisje blijkt minder onschuldig te zijn dan men in eerste instantie dacht.

Final Girl op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A cute, shy, young girl is new to town, and looks to be the perfect, easily-duped target for a group of boys who want to use her as the final test in their murder game. Little do they know, she is skilled in areas they cannot imagine, and has a test of her own she decides to pursue.

Trailer

Acteurs in Final Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Final Girl

Obsessed

Obsessed

(2009)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Baby Bandito
Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.
The Bequeathed
Na de dood van een onbekende oom erft een vrouw een begraafplaats en raakt ze betrokken bij een reeks moorden en duistere geheimen.
Killer Soup
Swathi wil graag een restaurant openen, maar dan wordt haar man vermoord. Samen met haar minnaar beraamt ze een waanzinnig plan: hij zal zich voordoen als haar man.