Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Girl

Film, 2015, 84 minuten
Final Girl
Een groep sociopaten die er een sport van maakt om meisjes te vermoorden in het bos, heeft het gemunt op een tiener die een getrainde moordenares blijkt te zijn.
De film Final Girl is uitgebracht in 2015 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Girl op Moviemeter

Score: 2,23 van de 5

Veronica is een doelwit voor een groep tieners die meisjes mee het bos in lokt om op ze te jagen. Maar wanneer ze weet te ontsnappen wordt de situatie omgekeerd. Het meisje blijkt minder onschuldig te zijn dan men in eerste instantie dacht.

Final Girl op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A cute, shy, young girl is new to town, and looks to be the perfect, easily-duped target for a group of boys who want to use her as the final test in their murder game. Little do they know, she is skilled in areas they cannot imagine, and has a test of her own she decides to pursue.

Trailer

Acteurs in Final Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Final Girl

Obsessed

Obsessed

(2009)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.