Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Film, 2022, 141 minuten
Glass Onion: A Knives Out Mystery
De wereldberoemde detective Benoit Blanc reist naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een miljardair en zijn bonte vriendengroep zijn betrokken.
De film Glass Onion: A Knives Out Mystery is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 141 minuten. Daniel Craig werkt opnieuw samen met Rian Johnson, de schrijver-regisseur van 'Knives Out', voor een nieuwe whodunit. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Glass Onion: A Knives Out Mystery is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Geestig, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Glass Onion: A Knives Out Mystery

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Glass Onion: A Knives Out Mystery

Lupin

Lupin

(2021)

Red Notice

Red Notice

(2021)

Don't Look Up

Don't Look Up

(2021)

The Gray Man

The Gray Man

(2022)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.
De beentjes van Sint-Hildegard
Een oudere veearts die al 35 jaar samen is met zijn vrouw, voelt zich door haar beperkt en bedenkt een vreemd plan om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn.