Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De beentjes van Sint-Hildegard

Film, 2020, 103 minuten
De beentjes van Sint-Hildegard
Een oudere veearts die al 35 jaar samen is met zijn vrouw, voelt zich door haar beperkt en bedenkt een vreemd plan om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn.
De film De beentjes van Sint-Hildegard is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Bitterzoet, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De beentjes van Sint-Hildegard

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De beentjes van Sint-Hildegard

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Costa!! - The Series
Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.