Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

JUNG_E

Film, 2023, 99 minuten
JUNG_E
In een postapocalyptische nabije toekomst probeert een AI-onderzoeker een burgeroorlog te beëindigen door de hersenen van een oorlogsheld te klonen: die van haar moeder.
De film JUNG_E is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 99 minuten. Kang Soo-youn, Kim Hyun-joo en Ryu Kyung-soo spelen in dit scifi-actiedrama van regisseur Yeon Sang-ho ('Hellbound'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. JUNG_E is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in JUNG_E

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals JUNG_E

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
Parasyte: The Grey
Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.
Fighter
Een roekeloze maar briljante officier en zijn eliteteam van gevechtspiloten worstelen tijdens een riskante missie met levensgevaarlijke situaties en innerlijke demonen.