Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Emily in Paris

Tv-serie, 2021
Emily in Paris
Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.
De tv-serie Emily in Paris is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Lily Collins speelt in het prachtige Parijs in deze Golden Globe-genomineerde serie van Darren Star (Sex and the City). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Emily in Paris is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Emily in Paris

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Emily in Paris

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Deze aangrijpende docuserie onderzoekt de opkomst, heerschappij en berechting van Adolf Hitler en de nazi's, van de periode vóór WO II en de Holocaust tot het proces van Neurenberg.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.
Eric
In de jaren 80 zoekt een wanhopige vader samen met een vastberaden agent in New York naar zijn vermiste negenjarige zoon, terwijl hij tegen zijn eigen demonen vecht.