Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lost & Found Music Studios

Tv-serie, 2016
Lost & Found Music Studios
Jonge singer-songwriters in een elitaire muziekopleiding sluiten vriendschap, werken aan hun creativiteit en beleven romantiek terwijl ze van hun passie hun beroep maken.
De tv-serie Lost & Found Music Studios is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Trevor Tordjman, Victoria Baldesarra, Shane Harte, Levi Randall en anderen schitteren in deze spin-off van 'Next Step'. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lost & Found Music Studios op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Lost & Found Music Studios is a half-hour tween series following the lives of a group of musicians who are members of an after-school music program where they explore and discover their musical identities. Mr. T., the owner of Lost & Found Music Studios and an established music producer, admits a small number of new members each year to join the group, and ends the year by selecting some of the standout members to participate in a live tour wich will end their careers at lost & found and send them off into the music business as professional musicians.

Acteurs in Lost & Found Music Studios

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Lost & Found Music Studios

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.