Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 11 best bekeken Netflix films en series november 2022

Een overzicht van de top 11 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
In de film Sint bindt Frank de strijd aan met een moordlustige Sinterklaas. Deze uit de dood herrezen bisschop geeft het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling.
2
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico komen op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam.
3
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
4
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
5
Detective Wisting staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière als een seriemoordenaar zijn stadje bedreigt en gebeurtenissen uit het verleden hem achtervolgen.
6
Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.
7
Een gescheiden vrouw wil niet meer alleen zijn met kerst en gaat met haar vriendin op een goedkope vakantie naar een boerderij, waar ze onverwachts intimiteit vindt.
8
Een verloofde moderedactrice en een vrouwelijke dakwerker beginnen een turbulente affaire die hun leven overhoop dreigt te halen.
9
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
10
Een meisje en een jongen van vijf worden beste vrienden op school als ze erachter komen dat ze allebei een knuffel hebben die kan praten.
11
Om te bewijzen dat iedereen er mag zijn, geeft de Texaanse Willowdean zich op voor een lokale schoonheidswedstrijd, georganiseerd door haar moeder, zelf ex-winnares.

Datum: 1 december 2022 11:39  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.