Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 11 best bekeken Netflix films en series november 2022

Een overzicht van de top 11 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
In de film Sint bindt Frank de strijd aan met een moordlustige Sinterklaas. Deze uit de dood herrezen bisschop geeft het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling.
2
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico komen op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam.
3
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
4
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
5
Detective Wisting staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière als een seriemoordenaar zijn stadje bedreigt en gebeurtenissen uit het verleden hem achtervolgen.
6
Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.
7
Een gescheiden vrouw wil niet meer alleen zijn met kerst en gaat met haar vriendin op een goedkope vakantie naar een boerderij, waar ze onverwachts intimiteit vindt.
8
Een verloofde moderedactrice en een vrouwelijke dakwerker beginnen een turbulente affaire die hun leven overhoop dreigt te halen.
9
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
10
Een meisje en een jongen van vijf worden beste vrienden op school als ze erachter komen dat ze allebei een knuffel hebben die kan praten.
11
Om te bewijzen dat iedereen er mag zijn, geeft de Texaanse Willowdean zich op voor een lokale schoonheidswedstrijd, georganiseerd door haar moeder, zelf ex-winnares.

Datum: 1 december 2022 11:39  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Dirty Pop: The Boy Band Scam
Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?